TÖLGY FŰRÉSZÁRU

Cégünk hatalmas figyelmet fordít a legjobb minőségű fűrészáru kínálatára, amiből szélezett-, szélezetlen-, és deszka-, palló aprótermékek széles választékát nyújtja kedves vevőinknek. Az általunk árusított tölgy fűrészáru elegendő időt tölt a szárítóberendezésekben – körülbelül 3-8 hetet vastagságtól függően– mielőtt az forgalomba kerülne. Mindezek után nedvességtartalma már nem haladja meg a 10%-ot. A megfelelő szárítással érjük el azt, hogy a faáru tartós és strapabíró legyen.

A tölgyfáról

Hazánk legfőbb állományalkotó fafajtája, ami a bükk család nemzetségébe tartozik. Nagyon értékes, jól megmunkálható, de csak gőzölés után hámozható és faragható. Nagy figyelmet kell szentelni a szárításnak is, hiszen könnyen berepedezhet – ez pedig csökkenti a tölgy fűrészáru értékét. Csersavtartalma miatt igen jól ellenáll a környezeti hatásoknak.

Tölgy fűrészáruinkról

Ezt a típusú műszárított, kemény lombos faárut legfőképpen és belsőépítészeti célokra ajánljuk. A tölgy fűrészárunak mindenhol helye van, ahol elvárás a tartósság és a nagy teherbírás. Alapanyaga nyílászáró szerkezeteknek, hordóknak, parkettáknak egyaránt, és nélkülözhetetlen a hajógyártásban még napjainkban is. Kedvelt anyaga a bútorgyártásnak, hiszen időtálló és strapabíró, kemény anyag. Faragott, tömör és furnérozott bútorok készítésére alkalmas. Az iparban is jól felhasználható talp- és bányafának egyaránt.

Miért érdemes minket választani, ha tölgy fűrészáruról van szó?

  • Családi vállalkozásunk több évtizede alakult meg, így hatalmas rutinnal, tudással és szakképzettséggel rendelkezünk a faáruk terén.
  • Nálunk első az ügyfél! Büszkék vagyunk arra, hogy vevőink elégedettek mind a segítségnyújtással és az összes szolgáltatással, amit biztosítunk számukra.
  • Gondot jelent a szállítás? Ne aggódjon! Mi levesszük a válláról a terhet, időt és energiát megspórolva ezzel ügyfeleinknek.
  • Fűrészáruk hatalmas választékát nyújtjuk Önnek.
  • A legjobb kvalitású alapanyag beszerzése, megfelelő kezelése nálunk alap elvárás. Így tudjuk a legjobb minőséget nyújtani kedves meglévő és új ügyfeleinknek!