HÁRS FŰRÉSZÁRU

Fakereskedelmünkben megtalálható a hárs fűrészáru szélezetlen formában, különböző méretekben. Az általunk kínált hárs faáruk kiváló minőségűek, a megfelelő eljárással kezeltek. Kollégáink több évtizedes szakmai rutinjának köszönhetően erről a fatípusról is maximális információt kaphatnak kedves ügyfeleink. Ügyfélbarát beállítottságunknak és szakképzettségünknek köszönhetően ingyenes szaktanácsadást nyújtunk kedves vevőinknek.

A hársfáról

Mind a faiparban mind az élelmiszeriparban megállja a helyét, hiszen virágából remek teát lehet készíteni (főzete jótékony hatással van az emberi szervezetre). Népszerűvé főként világos, krémes színe tette. Szál- és rostmentes. Nem túl kemény fa, nagyon könnyen megmunkálható, így a faszobrászok kedvenc alapanyaga közé tartozik. Hátránya, hogy zsugorodása igen nagy, és kevésbé tartós fa. De jól vágható és esztergályozható, kiválóan csiszolható, gőzöléssel jól hajlítható

Hárs fűrészáruinkról

A hárs kezelése igen könnyű, mivel nagyon könnyen száradó fafajta. Feldolgozása szintén, hiszen nagyon könnyen kezelhető és megmunkálható. Kedvelt fafajta, hiszen természetes színe és a vele való bánásmód igen egyszerű. Hárs fűrészáruinkat ajánljuk esztergáláshoz, fafaragáshoz, szobrok készítéséhez. Ezen kívül a hársfából készülnek a rajztáblák, és a fapapucsok, különböző hangszerek is. Ablakredőnyök faanyaga is egyben.

Miért a mi kereskedésünket érdemes választania?

  1. Kereskedésünk a legkiválóbb alapanyagok, beszerzésére specializálódott, megbízható beszállítókkal.
  2. Szakértelmünkkel eleget teszünk annak, hogy minden egyes fatípus a megfelelő kezelést és tárolást kapja – garanciát biztosítva ezzel ügyfeleinknek. Így garantáljuk azt, hogy vevőink a legnagyobb kvalitású faárut kapják meg.
  3. Áraink barátságosak, a kiszolgálás pedig gyors és precíz.