FEHÉR BÜKK FŰRÉSZÁRU

A Zol-Gém Kft. hatalmas kínálatot nyújt kedves ügyfelei számára fehér bükk fűrészáruból. Mint tudjuk, ez egy igen kedvelt, napjainkban népszerű kemény lombos fafajta. Nálunk megtalálható szélezetlen, palló és deszka faáru egyaránt, különböző méretekben,így eleget tudunk tenni minden egyes ügyfelünk egyéni kéréseinek és igényeinek. A fehér bükkből készült fűrészárukat azoknak javasoljuk, akik a naturális, világos színeket kedvelik. Nagyon jól használható belsőépítészeti célokra, a helyiségeket felvidítja, hiszen a bükk szinte teljesen homogén színnel rendelkezik!

A bükkről

Méretéből kiindulva képes megnőni 40 méterre is! Egész Európában megtalálható. Hazánkban főként 600 méter fölötti területeken nő– lásd Bükki Nemzeti Park – hiszen a hűvösebb területeket kedveli. Nagyon kemény fa, sűrű, egyenes rostú. Jól csiszolható és könnyen forgácsolható fajtája a fáknak.

Az általunk kínált fehér bükk fűrészáruról

Kiváló minőségű műszárított fehér bükk áruink hatalmas választéka várja Önöket. Felhasználási területét tekintve, főként bútoriparban és parketták alapanyagaként a legjelentősebb. Annak idején pedig a fazekasok használták fel fűtésre, mivel a bükk egy igen lassan égő fafajta. Színét tekintve homogén, de esetenként halványsárga, rózsaszínes vagy szürkés tónusú is lehet. Ezt a speciális színt annak köszönheti, hogy a geszt és a szíjács nem válik el egymástól élesen. A fehér bükk jól fényezhető, pácolható és telíthető! DE, mindennek ellenére igen kényes, és nagy odafigyelést igényel, mint gőzölt bükk társa. Belső felhasználásra javasoljuk, mert a fényre igen érzékeny!

Ha nálunk vásárol, mi biztosítjuk, hogy

  • a legjobb minőségű fehér bükk fűrészárut fogja megkapni, hiszen beszállítóink megbízhatóak, az általunk használt forgácsolási- és szárítási eljárások magas szintűek.
  • a legmagasabb szakmai segítségnyújtást kapja meg, köszönhetően a több évtizedes szakmai rutinnak és tudásnak.
  • teljesítjük egyedi kívánságait és igényeit.
  • segítünk az ügyfelek által rendelt fűrészáruk szakszerű házhoz szállításában.