AKÁC FŰRÉSZÁRU

Természetesen az akác fűrészáru sem maradhat ki széles kínálatunkból. Pallók és deszkák szélezetlen kivitelezésben, különböző méretekben. Fakereskedésünkben a legjobb minőségű, légszáraz akác fűrészárut találja meg. Az akác fűrészáru felhasználási területe igen széles, kiválóan felhasználható kültérre is – kerítések, asztallapok, kerti bútorok készülnek belőle.

Az akácfáról

Törzse a faipar egyik kedvenc fa-alapanyaga, míg virágából kiváló minőségű méz készül. A fában lévő magas csersav- és gyantakoncentrációnak köszönhetően kiváló folyadékszigetelő képességgel rendelkezik. Az akác az egyik legjobb szilárdsági és rugalmassági faktorral rendelkező fafajta, amit szívesen használnak az építőipar területén. Jó égési képessége miatt nedves állapotában is felhasználható tűzifaként. A kültéri felhasználás mellett igen népszerű fafajta a parkettagyártásban is.

Milyen tulajdonságai vannak az akácnak?

Ez a nagyon kemény, de mégis rugalmas fatípus mindenki kedvence, hiszen kevésbé zsugorodik. De csupán közepesen megmunkálható, nehezen telíthető, és pácolható. A gőzölés eljárásával a színe és a megmunkálhatósága is előnyösen változtatható. Mindennek ellenére kopásállósága egyedi Európában. Pozitív tulajdonsága, hogy kiválóan ellenáll a biológiai káros tényezőknek (gomba, baktériumok). Mi elsősorban kültéri felhasználásra javasoljuk az akác fűrészárut: kerti bútorokhoz, kerítésnek, szerszámfának. Régebben a bányaépítésnél játszott fontos szerepet. A mi akác faáruink kiváló minőségűek, megbízható forrásból származnak, és kiválóan megmunkáltak!

Válasszon minket, mert

  • mi segítünk ügyfeleinknek, hogy a legoptimálisabb faárut találják meg!
  • barátságos árakkal dolgozunk.
  • gyors, rugalmas és ügyfélbarát kiszolgálás jellemzi kereskedelmünket.
  • vállaljuk a faáruk házhoz szállítását is.