KŐRIS FŰRÉSZÁRU

A jó minőségű és gondosan, odafigyelve feldolgozott kőris fűrészáru aranyat ér. Kereskedelmünkben válogathat kedvére kőris faáruk közül: pallók és deszkák, szélezett és szélezetlen kivitelezésben. Főként bútorgyártásban és belsőépítészetben kedvelt fafajta. Ezen kívül a járműiparban is használatos, hiszen elegáns kereket, küllőt és hajlított elemeket gyártanak belőle hajlékonyságának és keménységének köszönhetően.

A kőrisfáról

A kőris az olajfélék családjába tartozik, és akár 40 méter magasra is megnőhet, és akár 200 évig is élhet. Színe alapvetően sárgás-fehér, de nagyban befolyásolja az, hogy hol fejlődött ki. Természetes színvilága, keménysége és hajlékonysága miatt igen közkedvelt fafajta, amiből nem csak parkettát és bútordarabokat, hanem a sílécet, szánkót, evezőt készítenek. Érdekességképpen elmondjuk, hogy az elektromos gitárok testét és sznúker dákókat is kőrisfából készítik.

Kőris fűrészáruinkról

A kőrist mi kétféleképpen osztályozzuk. Az egyik osztályába a natúr színű kőris, míg a másikba a rusztikus színű tartozik. A natúr színű kőrisnél minimális színeltérés található, megjelenése egységes, míg a rusztikus faáru erőteljes erezettel rendelkezik, és nagyobb színeltérésekben találhatóak rajta.

A kőris minden esetben magába foglalja a letisztult és kellemes megjelenést, a harmóniát és a frissességet. Ajánljuk azoknak, akik kedvelik a világosabb, természetes színeket és a tartósságot egyaránt.

Miért érdemes nálunk vásárolnia?

  • Segítünk megtalálni a legideálisabb faárut (típust, színt, méretet, és fafajtát)!
  • Ingyenes szaktanácsadást nyújtunk Önnek!
  • Nekünk fontos, hogy ügyfeleink elégedettek és boldogok legyenek a faáruinkkal és szolgáltatásainkkal, ezért mindig a maximális segítséget nyújtjuk nekik!
  • Ügyfélbarát és gyors kiszolgálás várja telepünkön!