GŐZÖLT BÜKK FŰRÉSZÁRU

Remek fafajta! Cégünk nagy választékkal rendelkezik gőzölt bükk fűrészáruk terén. Ügyfeleink kedvükre válogathatnak a kereskedelmünkben elérhető gőzölt bükk faáruk sokaságából (deszka, palló szélezett és szélezetlen változatban egyaránt, különböző méretekben). A gőzölt bükk fűrészáruk felhasználása ugyanannyira széles, mint fehér bükk társáé. Jelen van bútorgyártásban, valamint a furnér- és rétegelt lemezgyártásban és a mezőgazdasági eszközök készítésében. A sportlétesítményekben ebből készülnek például a bordásfalak.

A gőzölt bükk fűrészáruinkról

A bükk színea gőzölés eljárásának segítségével változtatható. A gőzölt bükk színe vöröses árnyalatú, viszont az álgeszt színe nem változik, így a faanyag részei színezetükben sokkal közelebb kerülnek egymáshoz. A bükk gőzölése egy igen kényes, speciális feladat, ami nagy odafigyelést és szakértelmet igényel. Túl magas hőmérséklet mellett vagy túl hosszú ideig tartó gőzölés esetén a fa elveszti vöröses színárnyalatát és helyette egy szürke fűrészárut kapunk, ami kevésbé vonzó a vevők számára. Mi mindig odafigyelünk arra, hogy a gőzölés folyamata optimális legyen, így az általunk árusított gőzölt bükk fűrészáruk strapabíróak, időtállóak és ellenállnak a mostoha környezeti hatásoknak is.

Miért érdemes nálunk vásárolnia gőzölt bükk fűrészárut?

  1. Ügyfélbarát kiszolgálás és magas minőség várja kereskedelmünkben.
  2. A szállítást is nyugodtan ránk bízhatja, hiszen kollégáink szakszerűen és biztonságosan szállítják és pakolják le a nálunk vásárolt faárut - a megfelelő helyre a megbeszélt időpontban.
  3. Figyelembe vesszük a vevők kéréseit és egyedi igényeit.
  4. Az általunk kínált fűrészáruk felé irányuló kérdéseit szíves-örömest megválaszoljuk, és segítünk Önnek a legideálisabb fatípust, méretet és típust megtalálni.